Masthead header

Atelier de fotografie de nuntă pe eveniment real

 

 

 

 

Mi-am descoperit acest talent… pedagogic… să-i zic, acum mai mulți ani, după ce prietenul meu Robert Trică, acum fotograf la Cromatica, a fotografiat alături de mine mai multe nunți. După fiecare eveniment, vedeam mari progrese în fotografiile lui, iar când l-am văzut cum se descurcă de unul singur, am avut un sentiment ciudat… de mulțumire, combinat cu unul de invidie profesională și admirație. O fost o experiență interesantă pentru mine și știu că și pentru Robert. Urmarea acestei experiențe o puteți vedea singuri pe Cromatica.

Din 2011 țin un atelier/workshop de fotografie de nuntă pe eveniment real – pentru cei care vor să învețe cum se abordează jurnalistic o nuntă şi cum se povesteşte ea în imagini. Valentin Carțiș a fost printre primii fotografi care a plătit participarea la un astfel de atelier. Lucrurile au mers atât de bine încât acum lucrăm împreună – ceea ce pentru mine este o a doua reușită, după cea cu Robert. Este şi motivul pentru care am decis să-mi folosesc în continuare experienţa de fotograf şi plăcerea de a învăţa pe alţii, organizând noi ateliere/workshopuri.

Prin urmare, dacă sunteți dornici de o experiență fotografică în urma căreia să puteți deveni un fotograf mai bun, vă aștept să fotografiem împreună o nuntă și să discutăm pe marginea fotografiilor.

dragos silvestru

ziua buna. m-ar interesa atelierul foto pe eveniment. care este tariful?

Salut Dragoș!
500 de euro costă acest atelier.

p e   s c u r t