Masthead header

Crenguța și Massimo

 

 

 

… pentru că trebuie să fac cumva o legătură de continuitate între activitatea mea din trecut, până în prezent și cea spre viitor…

Toate nunțile cuplurilor fotografiate de mine, Relu Calotă, cel care s-a „transformat” în Relu Calotă Studio, sunt prezente pe blogul FotoNunti.ro. Singurele excepții fiind acelea de dinainte de 2008. Fără să-mi doresc să „deranjez” vreun cuplu fotografiat de mine de-a lungul timpului, am ales ca această nuntă să facă legătura dintre FotoNunti.ro și Relu Calotă Studio. Am ales-o din mai multe motive. Unul ar fi acela că Massimo și Crenguța au acceptat să fie fotografiați de dinainte să se trezească în dimineața nunții lor lucru care mi-a dat o unicitate și o cursivitatea aparte poveștii zilei nunții lor. Toate fotografiile parcă s-au completat una pe cealaltă ca niciodată. Un alt motiv ar fi acela că a fost primul cuplu care a rezonat la „nebunia” mea cu albumul de nuntă cu passpartout catifelat. Un al treilea motiv ar fi acela că un fotograf român (pe care-l apreciez foarte tare) a fost de acord să se uite pe selecția cronologică de fotografii de la această nuntă și le-a ordonat diferit (nu cronologic), a scos multe dintre ele schimbând și ordinea reală a evenimentelor care au avut loc în timpul nunții, dar, într-un mod plauzibil. Urmăriți  vă rog cu mare atenție cele două seturi de fotografii (dacă nu reușiți să-mi urmăriți scriitura) și o să  înțelegeți ce încerc să vă spun cu limbajul meu de lemn.

 

 Pentru mine a fost un interesant exercițiu de imaginație, de fotojurnalism. Cu selecția făcută de el „m-am dat” pe ISPWP la Real Weddings.

înapoi sus
p e   s c u r t