Masthead header

arhivele categoriilor: despre noi

Suntem Relu, Vali și Adel și împreună suntem Relu Calotă’s Studio-wedding photography&more.

Nu suntem trei picături de apă și nu semănăm… poate doar ne asemănăm. Avem multe lucruri în comun, lucruri însemnând idei, concepte în care credem. Cel mai important lucru care ne unește este pasiunea pentru fotografie și pentru fotografia de nuntă în special. Locuim în București și lucrăm în această zonă în majoritatea cazurilor, dar nu avem nicio problemă în a lucra oriunde în România. Ne place să călătorim și ne dorim foarte mult să ajungem să fotografiem nunți peste tot în lume.

Vrem să fim printre cei mai buni… pentru că putem. Suntem în trend, cu o abordare sinceră și discretă a nunților noastre. Marea noastră provocare este să vă povestim nunta în imagini, de la început până la sfârșit. Nu dăm indicații, nu sugerăm, nu intervenim, nu vă punem cu mâna în cadru și nu edităm exagerat pentru a înfrumuseța excesiv realitatea. Voi sunteți frumoși, fericiți și emoționați iar noi vă surprindem exact așa cum sunteți… iar dacă reușim să vă și surprindem cu fotografiile noastre, ne-am atins scopul. Vrem ca voi să fiți fotografiile noastre.

Tudor Juravlea

Eu sunt Tudor. Am fost un copil serios şi cuminte. Citeam mult – prin clasa a şasea terminam colecţia Julesvezi întreaga postare »

Valentin Carțiș

Sunt Vali și am descoperit fotografia de nuntă înainte să mă însor, când am avut norocul să îl descopărvezi întreaga postare »

Adel Al-Haddad

      Sunt Adel Al-Haddad, sau mai bine doar Adel, ca să nu complicăm prea mult lucrurile. Pevezi întreaga postare »

Relu Calotă

Sunt Relu Calotă. Îmi place să privesc iar povestitul cu imagini este profesia mea. Fac asta din 1998 ca operatorvezi întreaga postare »

p e   s c u r t