Masthead header

Valentin Carțiș

Valentin

 

Sunt Vali și am descoperit fotografia de nuntă înainte să mă însor, când am avut norocul să îl descopăr pe Adrian. În momentul în care am văzut fotografiile făcute de el, mi-am dorit să pot oferi și eu astfel de amintiri, cel puțin prietenilor. Mi-am luat DSLR și am plecat să fotografiez nunți, pe banii mei, ca invitat. De la început mi-am dorit să fotografiez evenimente de familie la care să fiu martor, tăcut și retras, să povestesc în imagini evenimentul la care am luat parte, fără să intervin în vreun fel.
În ultimii ani am investit în mine, învățând cât mai mult despre fotografia de eveniment, dar și în echipamente care să îmi permită să mă folosesc cât mai mult de lumina naturală sau ambientală.
După două workshop-uri mai puțin reușite, din care nu am avut așa de multe de învațat, l-am descoperit pe Relu și workshop-ul lui pe eveniment real. Având în vedere experiențele anterioare, l-am descusut mult înainte să zic DA . După DA-ul de la nuntă, a fost cel mai inspirat DA spus vreodată.
După workshop (și după ce mi-a alocat sarcina de a fotografia la botezul propriei fiice – ce curaj!), Relu mi-a propus proiectul acestui studio și am acceptat să merg mai departe alături de el.
Unul dintre rezultatele acestei colaborări este că am fost acceptat în WPJA, alături de Adel, Relu și o mare parte din cei mai talentați fotojurnaliști de nuntă din lume.
Mai departe voi încerca să dovedesc că sunt neînfricat și că sunt demn de a face parte din înalta societate a fotografilor de nuntă de pe ISPWP.
La nunta voastră am să încerc să mă fac nevăzut, am să caut unghiurile, lumina și acel moment… perfect  cu care să spun povestea acelei zile speciale, așa cum a fost: o zi specială, unică în viața voastră!

 

înapoi sus
p e   s c u r t