Masthead header

Oferta, prețuri și pachete foto

 

 

 

Majoritatea clienților noștri aleg pachetul de 1500 euro. Acest pachet acoperă întreaga nuntă, fotografiile sunt editate și livrate într-un  album digital de 20×30 cm cu 80 de pagini. Acesta are coperta din piele, lucrată manual de prietenii noștri de la FurgaMurga. Albumul FurgaMurga este însoțit de patru carcase dvd la fel de frumoase. Aceasta este o variantă de mijloc, să-i spunem, dar se pot reduce costurile unui pachet foto de nuntă, alegând o variantă cu un album mai ieftin. Acceptăm să lucrăm și fără album. Pentru cuplurile care-și doresc să investească mai mult în albumul de nuntă avem și variante mai scumpe, cu albume deosebite, cu passpartout catifelat. Acestea trebuiesc văzute, ținute în mână pentru a înțelege cât sunt de faine…

Pentru că suntem o echipă, avem și pachete cu doi fotografi, pentru o acoperire cât mai bună a unei nunți (mai multe unghiuri, o varietate mai mare de cadre etc). Un al doilea fotograf poate da valoare suplimentară unui reportaj de nuntă.

Una peste alta suntem extrem de flexibili și vrem ca fiecare cuplu pentru care lucrăm să beneficieze de pachetul perfect. Avem multe variante de oferit iar dacă se întâmplă să nu găsiți ce vă doriți… inventăm. Important este să ajungem să bem o cafea și să stăm la povești. Poate o să vă placă de noi… și mai vedem… ne mai vedem.

Întâlnirea la o cafea rămâne valabilă și-n cazul altor proiecte fotografice.

p e   s c u r t