Masthead header

Editorial

 

Dorin

 

Pentru primul meu text pe acest site mărturisesc că am emoții. Cică o imagine face cât o mie de cuvinte, iar băieții ăștia au aici mult mai multe imagini; deci eu câte cuvinte ar trebui să scriu??? Hai să lămurim niște lucruri: pe acest site se vor întâmpla două lucruri: imaginile alea de valorează o mie de cuvinte le vor pune băieții iar eu voi scrie aici despre ei, uneori de bine, alteori îi voi mai trage de urechi. Voi spune cum văd eu acest business, care sunt provocările lui, care sunt pericolele de care să ne ferim. Și știți de ce fac asta? Pentru că eu sunt clientul potențial. Îmi imaginez că oameni ca mine vor apela la serviciile lor, nu de alta, dar eu chiar am apelat și bine am făcut.
Să vă spun pe scurt cum văd eu activitatea acestui studio și care au fost argumentele pentru care, acum destul de mulți ani, am apelat la Relu: cred că cele mai frumoase momente, acelea care merită într-adevăr imortalizate și păstrate cu drag sunt cele vii, cele în care inima mea dansa, iubea, plângea sau poate doar se odihnea. Nu am avut vreodată narcisismul de a-mi lăsa chipul evaluat de un profesionist într-ale frumosului proporțional și cuantificabil. Îmi place de mine când mă strâmb, când oftez sincer sau când îi zâmbesc unui om. Camerei foto nu știu să-i zâmbesc. Relu a știut să vadă asta. Asta mi-am dorit, să mă distrez la nunta mea, să fiu fericit în acea zi fără să mă mai gândesc la alte aspecte, de exemplu dacă e cravata dreaptă sau nu (nu era, de la un punct o aveam legată de cap). Acele imagini sunt și acum valabile și reprezintă o cronică relevantă și dragă. Pozele „de grup” căci da, a trebuit să facem și din alea, deh.. toți avem mame, unchi, etc… sunt azi mărturii seci ale unui eveniment social. Celelalte, fotografiile, sunt bucățele din acea zi, încapsulate pentru eternitate într-un dreptunghi, bucățele la care copiii mei se uită și râd, pentru că și noi râdeam atunci.

De-asta am încredere în Relu și în cadrele lui, în oamenii pe care și i-a ales ca parteneri, în promisiunile pe care le face și în sinceritatea celor pe care nu le face.

înapoi sus
p e   s c u r t